tag:blogger.com,1999:blog-6689844329467904919.post2298006761030899311..comments2023-10-29T12:25:02.873+01:00Comments on .: αλλαγή DNAYorgoshttp://www.blogger.com/profile/11046361868296738208noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6689844329467904919.post-80568528287478755732007-09-30T06:47:00.000+01:002007-09-30T06:47:00.000+01:00Γιώργο γι΄αυτό φωνάζουμε(ποιός μας ακούει)όχι μετα...Γιώργο γι΄αυτό φωνάζουμε(ποιός μας ακούει)όχι μεταλαγμένα στα μελίσσια.Τα μελισσοκομικά βιβλία σαν υποκατάστατο και αντικατάστατο γύρης να βάζουμε σόγια σαν πρωτεΐνούχο τροφή.Ε λοιπόν εγώ δεν βάζω.Φτιάχνω ζαχαροζύμαρο μόνος μου 3-3.5:1 όπου το πρώτο είναι ζάχαρι άχνη που την κόβω εγώ και το δεύτερο μέλι από τα δικά μου μελίσσια(ανθόμελο,μέλι από λιόδρομο).Σ΄αυτό το μίγμα αν προσθέσεις και 250gr γύρη δική σου τότε το μελίσσι γίνετε τούρπο.Αυτά για τα μεταλαγμέναAnonymousnoreply@blogger.com